LOVELY & PEACEFUL PLACES

Wij houden van fijne plekken; een plek waar alles klopt en waar je geniet, inspiratie vandaan haalt en waar je graag over vertelt aan anderen.

 

We nemen onze Peace en Love Mala’s voortaan mee op reis! Een foto ‘Love of Peace Mala was here’ geeft aan dat die plek voor ons een echte lovely & peaceful place is.

 

De afgelopen zomer hebben we een paar lovely & peaceful places bezocht die we graag met je delen.

 

Villa Augustus, www.villa-augustus.nl. We hebben er heerlijk gewerkt, gegeten, door de prachtige tuin gewandeld en aan het water gezeten. En natuurlijk een paar mooie foto’s gemaakt!

beautiful7
bij de bar

Jorinde was met haar gezin in Italië deze zomer, o.a. bij Tenuta il Castelleto. www.tenutailcastelletto.it Een top plek; mooi, wijds, warm, gezellig en gecreëerd met bezieling. Onze complimenten Fijtje en Michael Lothmann! Een mini fotoshoot op deze plek kon natuurlijk niet uitblijven; het resultaat is super.

 

Begin augustus verbleven we nog in Mother Goose in Utrecht (www.mothergoosehotel.com); ook al zo’n fijn concept. Midden in de stad, goede service, mooi ingericht, gave spullen en een lekker bed. Wij komen er zeker terug. Onze producten passen er perfect, vind je ook niet?!

 

Natuurlijk is jouw huis, kantoor of kamer met een Love, Peace of Deer Mala aan de muur ook zo’n lovely & peaceful place. Enjoy!

Zie onze andere inspiratie onderwerpen