Here comes the fun
INSPIRATIE

Blond Ambition

Er waren eens…. Het begin van een sprookje is misschien een beetje overdreven, maar een mooi verhaal is de start van madumadu zeker! Lees meer..

Fair Made

madumadu produceert fairmade door onze vakmensen een goed salaris te bieden, maar ze ook te coachen en met hen te bouwen aan een betere toekomst. Lees meer..

Showtime

madumadu proudly presents… de mensen achter madumadu! Wat jullie op onze website zien aan mooie producten is het resultaat van maanden ontwerpen, ontwikkelen en produceren. Lees meer..

Bali-licious

Smile! Waar ik zo van hou op Bali is de Balinese lach! Balinezen lachen niet alleen uit vriendelijk- of beleefdheid maar ook als ze gewoon alleen op de scooter zitten. Lees meer..

Just Bead it

De kinderen van de Bali Life moeders hebben het moeilijk. Als de moeders niet voor een van de projecten van Bali Life kunnen werken, gaan de kinderen met hun moeders mee de straat op om te bedelen. Lees meer..

Lovely & Peaceful Places

Wij houden van fijne plekken; een plek waar alles klopt en waar je geniet, inspiratie vandaan haalt en waar je graag over vertelt aan anderen. Lees meer..