Maak van je huis a lovely & peaceful place!
tijdelijk niet
op voorraad

Tree of Life big

52.50

Description

De Tree of Life is een krachtig symbool en komt in vele culturen voor.

Een prachtige betekenis, namelijk het verenigen van het aardse met het goddelijke. Deze bijzondere Tree of Life is handgemaakt en heeft prachtige details. De doorsnede van deze grote levensboom is 35cm. Er is ook een kleinere variant met een doorsnede van 21 cm, die heeft ook een mala (ketting) van naturel kralen.

De Tree Of Life past door zijn natuurlijke uitstraling in veel interieurs.

Uitverkocht

Beschrijving

Tree of Life van madumadu

Betekenis

Tree of life, of wel de levensboom, komt als symbool in veel culturen voor. De uitleg is per cultuur wel wat verschillend, maar in alle culturen komt de tree of life terug als symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid, en verlossing. Ook is de levensboom natuurlijk een symbool voor het leven zelf. De levensboom is als het ware de bemiddelaar tussen het goddelijke en het aardse.

Daarnaast staat de tree of life voor het onsterfelijke, het eeuwige leven. Hij wordt ook gebruikt in vensters boven de voordeur. Daar zou hij boze geesten afweren.

De Tree of Life is vanwege de bijzondere, krachtige betekenis een mooi cadeau, voor jezelf of iemand anders. Denk aan geboortes, huwelijken of gewoon zomaar.

De levensboom is in twee maten verkrijgbaar; de grote en een kleinere met een mala (kralenketting eraan).

Handmade & fairmade

  • handmade tree of life

madumadu ontwerpt alle producten zelf.  Al onze items worden op Bali gemaakt door echte vakmensen. Alles wat we doen is handgemaakt met liefde voor het ambacht en liefde voor het materiaal. De kwaliteit is dan ook uitstekend te noemen. Voor de Tree of Life hebben we uiteraard een specialist in woodcarving, houtsnijwerk. De levensboom is gemaakt van Albesia hout.

Omdat het handwerk is, is iedere boom een beetje anders. Jouw levensboom is dan ook uniek!

De levensboom is in 2 maten verkrijgbaar. De grote, die je hier ziet, heeft een doorsnede van 35 cm. De kleinere levensboom heeft een mala van naturel kralen en is 21 cm groot.

  • fairmade

Bij madumadu staan onze mensen centraal. Wij vinden het erg belangrijk dat we eerlijk en goed ondernemen. Natuurlijk krijgen onze mensen op Bali een eerlijk salaris. Daarnaast helpen wij ze hun eigen bedrijfje op te zetten. Het gaat dan ook niet alleen om financiële voorspoed, het is heel mooi om te zien dat ook vertrouwen en verantwoordelijkheid heel belangrijk zijn.  Meer zelfstandigheid, een belangrijke rol binnen de gemeenschap en deel uitmaken van het madumadu team. Voor onze vakmensen is in korte tijd veel veranderd!

 

Extra informatie
Gewicht 547 kg
Afmetingen 35 x 35 x 5 cm
Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.