Maak van je huis a lovely & peaceful place!
tijdelijk niet
op voorraad

Torro

44.90

Description

Onze torro is groot! De torro is van stoer teakhout en uiteraard handgemaakt door onze vakmensen op Bali.

 De torro is 30 cm lang en van hoorn tot hoorn is hij ongeveer 45cm breed.
De torro is een van onze woonaccessoires. De torro is muurdecoratie. De torro past perfect in een winters interieur, boven de kachel of openhaard. Mooi ook als je van een interieur houdt met een bohemian stijle, ibizastijl of juist als je van een stoere woonstijl houdt.
 Heb je onze torro mini ook gezien? Een tof setje bij elkaar!

Uitverkocht

Beschrijving

Houten torro, torro madumadu

De houten torro, torro madumadu is wanddecoratie. Het is een torro, een houten stierenkop, maar mensen noemen het ook weleens een houten gewei, bull of skull. Van ons mag het allemaal 😉

De torro is gemaakt van teakhout. Om het stoere, torro-tintje te krijgen is het hout ook gebrand. Onze vakmensen op Bali maken deze stierenkoppen met de hand. Daarbij zijn ook nog eens fairmade; onze mensen op Bali krijgen niet alleen een goed salaris voor hun werk. Daarnaast helpen we ze met het opzetten van hun eigen bedrijfje.

Op Bali zijn mensen gewend om van dag tot dag te leven. Een opdracht vandaag, is geld voor vandaag Door ze onderdeel uit te laten maken van het madumadu team, kunnen we onze mensen langdurig van werk voorzien. Daardoor kunnen ze zelf ook weer mensen opleiden en leren ze te plannen. Het is ontzettend mooi om te zien dat, los van financiële voorspoed, juist het krijgen van verantwoordelijkheid en het samenwerken met anderen, zorgt voor meer zelfvertrouwen en een beter leven. In korte tijd is er zoveel ten goede veranderd voor onze mensen; daar zijn we best een beetje trots op!

Stijl

Een torro is echte muurdecoratie, Al eeuwenlang hangen mensen koppen aan de muur, denk aan een stierenkop of gewei. Vroeger bedoeld als trofee van de jacht. Nu meer bedoeld als decoratie en eye-catcher. Madumadu houdt van dieren, daarom kiezen wij voor een houten torro, houten stierenkop.

Deze houten torro past in veel interieurs. Houdt je van Ibiza of heb je een ibizastijl in huis? Dan past deze torro waarschijnlijk perfect in jouw interieur.

In de winter hangt onze stierenkop natuurlijk erg leuk boven de kachel of openhaard. Maar ook door het jaar heen is de torro een mooi en stoer accent in een rustig interieur. Zoek je op instagram weleens op wit wonen, stoer wonen, boholiving of landelijk wonen? Grote kans dat je deze torro dan weleens voorbij hebt zien komen!

Extra informatie
Gewicht 0.767 kg
Afmetingen 45 x 30 x 5 cm
Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.