Maak van je huis a lovely & peaceful place!
SALE!

Indiaan wall male

58.95 29.48

Description

De Indiaan, Indian, van madumadu is een prachtig stukje handwerk! Kwaliteit staat bij ons voorop en dat zie je meteen aan deze Indiaan. Door de uitgewerkte details en de krachtige vorm, haal je met deze Indiaan een prachtige eye-catcher in huis!

De Indiaan is er in 2 varianten, een mannelijke en een vrouwelijke indiaan. Uiteraard is deze Indiaan helemaal handmade en fairmade. Met je aankoop ondersteun je dan ook vele families op Bali.

 

Op voorraad

Beschrijving

Houten indiaan van madumadu

De houten indiaan van madumadu is een prachtig handgemaakt product. Hij is gemaakt op Bali. Het materiaal waarvan deze is gemaakt, is Suar hout. Dit hout is perfect voor houtsnijwerk. Het houtsnijwerk van madumadu wordt gemaakt door een echte vakman op Bali. De details in dit houtsnijwerk zijn prachtig en 3-dimensionaal. De Indiaan pas perfect in een interieur met een bohemian stijl. Een strak interieur metet tribal of ethnische details is mooi! Ook past hij erg goed in een groen interieur met veel planten, zoals cactussen en vetplanten.

Heb je gezien hoe groot de Indiaan is? Met een doorsnede van ongeveer 35 centimeter is de indiaan een echte eye-catcher in jouw interieur!

Indiaan & trend

  • Indiaan

Indianen zijn terug van weggeweest in het interieur. Je ziet indianen op posters, kussens op kleding en andere prints. Sowieso zie je veel etnische en tribal invloeden in interieurs, zoals veren, cactussen, botanische posters en (vet)planten. Deze ethnische elementen maken je strakke, scandinavische interieur extra sfeervol.

  • trend

De interieurtrends voor 2017 zijn groen, groen en groen! We zagen het al even geleden maar de etnische en groene trend zet voorlopig door. Je ziet daardoor veel houten elementen in huis, afgewisseld met veel planten. Ook afbeeldingen van natuurlijke elementen en etnische/tribal plaatjes komen veelvuldig voor. Onze Indiaan past natuurlijk perfect in deze trend.

Handmade & fairmade

  • handmade

Onze producten zijn allemaal handmade en fairmade. Al onze prodcuten worden gemaakt op Bali. Onze vakman is een specialist in woodcarving, houtsnijwerk. Dit betekent dat Ieder item met de hand wordt gemaakt. Daardoor is ook ieder exemplaar een beetje anders; uniek!

  • fairmade

Onze vakman krijgt op Bali een eerlijk salaris en heeft dankzij madumadu een bloeiend bedrijfje waar hij zijn familie en een groot deel van de bandung (buurt) in hun onderhoud mee kan voorzien. Het is prachtig om te zien dat verantwoordelijkheid en het onderdeel uitmaken van een team, zoveel meer doet dan financiële voorspoed alleen. Onze vakman is gegroeid, letterlijk en figuurlijk!

 

Extra informatie
Gewicht 547 kg
Afmetingen 35 x 35 x 5 cm
Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.