Maak van je huis a lovely & peaceful place!
tijdelijk niet
op voorraad

Dreamcatcher black

34.90

Description

Handgemaakt en super stoer… Deze dromenvanger is echt prachtig door de mooie bamboe ring en de robuuste omvang.

Tijdens de nacht worden de slechte dromen gevangen in het web en volgens de overlevering glijden ze er dan in de morgen af en drogen ze op in de ochtendzon. Goede dromen kunnen ongehinderd hun doorgang in het centrum van de dromenvanger vinden en treden daarmee het leven binnen van de dromer. Sweet dreams dus met deze mooie dreamcatcher van madumadu! De dreamcatcher is er met witte veren, met een mix van zwart en wit en met zwarte veren.

Uitverkocht

Beschrijving

Bamboo dreamcatcher

Deze bamboo dreamcatcher van madumadu is stoer en groot! De cirkel is gemaakt van bamboe en is ongeveer 30 cm groot. De lengte inclusief de veren is wel 90cm.

Net als onze andere producten is de bamboo dreamcatcher handgemaakt op Bali. We houden van een mooie, pure, authentieke stijl en de Island vibe van Bali. De combinatie van deze twee elementen, zorgen voor producten met een bohemian style. Houd je van bomenian? Dan mag deze stoere bamboo dreamcatcher niet in jouw slaapkamer ontbreken!

Sweet dreams….

Betekenis

De dromenvanger is een symbool dat door de Indianen gebruikt werd. Een dromenvanger bestaat altijd uit een ring met daarbinnen het web van een spin. De cirkel zelf is versierd. De dreamcatcher kun je boven je bed of aan je raam hangen. De dreamcatcher vangt het goede uit dromen op.

Extra informatie
Gewicht 0.300 kg
Afmetingen 32 x 32 x 2 cm
Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.