Maak van je huis a lovely & peaceful place!
tijdelijk niet
op voorraad

Ceramics tiger head white

24.90 12.45

Description

De Ceramics tiger head is een super mooie wandhanger van keramiek. De afbeelding van de tijger is stoer en past natuurlijk heel goed bij de houten tijgers van madumadu, of juist bij 1 van onze andere hangers van keramiek. De Ceramics tiger head heeft een lus van leer waaraan je hem kunt ophangen.

Deze tijger is verkrijgbaar in zwart en wit. De hanger heeft een doorsnede van 16 cm. De ceramics tiger head is handgemaakt.

Alle items van madumadu worden op Bali gemaakt. Ieder item is uniek! Wij produceren ook fairmade door onze mensen niet alleen een goed salaris te bieden, maar ook door ze te coachen en te helpen met het opzetten van een eigen bedrijf, het openen van een bankrekening etc.

Door een madumadu item te kopen, steun je dus direct onze lokale mensen. Onze dank is groot!

Uitverkocht

Beschrijving

Ceramics tiger head white

De Ceramics tiger head is een super mooie wandhanger van keramiek. De afbeelding van de tiger is stoer en past natuurlijk heel goed bij onze houten tijgers, of juist bij 1 van onze andere hangers van keramiek. De Ceramics tiger head heeft een lus van leer waaraan je hem kunt ophangen.

Deze tijger is verkrijgbaar in zwart en wit. De hanger heeft een doorsnede van 16 cm. Ook deze wanddecoratie van keramiek is handgemaakt.

Handmade & fairmade

Madumadu ontwerpt en produceert op Bali. We werken met lokale ambachtslieden en steunen hen door ze niet alleen een goed salaris te bieden, maar ook te coachen en te helpen bij het oprichten van hun eigen bedrijfje, het openen van een bankrekening etc. Het is zo mooi om te zien dat wij met onze kennis en ervaring een groot verschil kunnen maken in het leven van lokale families! We zijn dan ook heel dankbaar dat we dit werk kunnen doen. Door jouw aankoop steun je direct onze mensen op Bali. Dank daarvoor! En geniet uiteraard van je prachtige handgemaakte madumadu item.

Extra informatie
Gewicht 0.5 kg
Afmetingen 16 x 16 x 15 cm
Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.