Maak van je huis a lovely & peaceful place!
tijdelijk niet
op voorraad

Ceramics leaves mala

74.50

Description

Onze ceramics leaves mala is een van onze nieuwe producten. Wij houden van het combineren van materialen en zijn dan ook heel blij met dit mooie handgemaakte object.

De blaadjes zijn met de hand uitgestoken; echt vakwerk en dat zie je. De combinatie van glanzende en matte blaadjes zorgen voor een kwalitatieve uitstraling. Het macrame koord met de kralen maakt het helemaal af.

Houd je van iets bijzonders in huis? Verras dan jezelf of iemand anders met deze prachtige, handmade & fairmade, wanddecoratie van madumadu!

Uitverkocht

Beschrijving

Ceramics leaves mala

De ceramics leaves mala is 1 van onze nieuwe aanwinsten. Wij houden van keramiek en houden er ook van om net even wat anders dan anders te maken.

Dit is geen keramiek om van te eten, maar keramiek om op te hangen. Onze wanddecoratie is uiteraard handgemaakt en fairmade op Bali. Prachtig handwerk uitgevoerd door onze vakmensen.

Patroon

De blaadjes, leaves worden met de hand 1 voor 1 uitgestoken. Wat een werk en wat een mooi resultaat. De mix van matte en glanzende keramiek maakt deze wanddecoratie heel bijzonder. Wij houden erg van het mixen van materialen; de kralen en het macrame koord zorgen voor body en een mooie uitstraling.

Een bijzonder en bewerkelijke wall hanging. Met liefde voor het vak en met oog voor detail voor jou gemaakt. Geniet van dit mooie product!

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.