Maak van je huis a lovely & peaceful place!
tijdelijk niet
op voorraad

Candleholder block

26.90

Description

Candleholder square madumadu is 1 van de kandelaren van madumadu. Hij is gemaakt van teakhout en je kunt er 7 dinerkaarsen in kwijt.

De candleholder square is stoer en robuust. Een echte sfeermaker die perfect past in de huidige trends. Een toffe kandelaar voor op je eettafel!

De kandelaar is 36 cm lang, 12 cm breed en 7 cm hoog. Er kunnen 7 dinerkaarsen in deze standaard. We hebben ook de candle holder square; een mooie, vierkante kandelaar in blokvorm waar 5 kaarsen in kunnen.

Onze kandelaar is handmade & fairmade, net als alle andere producten van madumadu. Ieder product is uniek! Door een madumadu item te kopen, ondersteun je onze lokale mensen op Bali. Onze dank is groot!

Uitverkocht

Beschrijving

Candleholder block madumadu

Candleholder block madumadu is 1 van de kandelaren van madumadu. Hij is gemaakt van teakhout en je kunt er 7 dinerkaarsen in kwijt.

De candleholder square is stoer en robuust. Een echte sfeermaker die perfect past in de huidige trends. Een toffe kandelaar voor op je eettafel!

handmade & fairmade

Madumadu ontwerpt en produceert op Bali. We werken met lokale ambachtslieden en steunen hen door ze niet alleen een goed salaris te bieden, maar ook te coachen en te helpen bij het oprichten van hun eigen bedrijfje, het openen van een bankrekening etc. Het is zo mooi om te zien dat wij met onze kennis en ervaring een groot verschil kunnen maken in het leven van lokale families! We zijn dan ook heel dankbaar dat we dit werk kunnen doen. Door jouw aankoop steun je direct onze mensen op Bali. Dank daarvoor! En geniet uiteraard van je prachtige handgemaakte madumadu item.

Extra informatie
Gewicht .85 kg
Afmetingen 36 x 12 x 7 cm
Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.