Maak van je huis a lovely & peaceful place!
tijdelijk niet
op voorraad

Cactus small

37.50 15.00

Description

Deze bijzondere houten cactus is handgemaakt en heeft prachtige details. De mala, ketting, is gemaakt van natuurlijke kralen. Deze cactus heeft een doorsnede van 21 centimer.

De doorsnede is 21cm en past door zijn natuurlijke uitstraling in veel interieurs.

Uitverkocht

Beschrijving

Houten cactus van madumadu

De houten cactus is in twee maten verkrijgbaar; de grote en een kleinere met een mala (kralenketting eraan). De kleinere  die je hier ziet heeft een doorsnede van 21 cm en heeft een mala van naturel kralen.

Handmade & fairmade

  • handmade

madumadu ontwerpt alle producten zelf.  Al onze items worden op Bali gemaakt door echte vakmensen. Alles wat we doen is handgemaakt met liefde voor het ambacht en liefde voor het materiaal. De kwaliteit is dan ook uitstekend te noemen. Voor de cactus hebben we uiteraard een specialist in woodcarving, houtsnijwerk. De cactus is gemaakt van Albesia hout. De mala (boeddhistisch voor kralenketting) is gemaakt van naturel kralen.

Omdat het handwerk is, is iedere boom een beetje anders. Jouw cactus is dan ook uniek!

  • fairmade

Bij madumadu staan onze mensen centraal. Wij vinden het erg belangrijk dat we eerlijk en goed ondernemen. Natuurlijk krijgen onze mensen op Bali een eerlijk salaris. Daarnaast helpen wij ze hun eigen bedrijfje op te zetten. Het gaat dan ook niet alleen om financiële voorspoed, het is heel mooi om te zien dat ook vertrouwen en verantwoordelijkheid heel belangrijk zijn.  Meer zelfstandigheid, een belangrijke rol binnen de gemeenschap en deel uitmaken van het madumadu team. Voor onze vakmensen is in korte tijd veel veranderd!

 

Extra informatie
Gewicht 160 kg
Afmetingen 21 x 21 x 5 cm
Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.